O Nama

Ogranak-brend Top Light Studio d.o.o. posluje od 2008, godine na poslovima dijagnostike, racionalizacije i optimizacije troškova industrije velikih postrojenja. Sa svojom višegodišnjom operativom i radom na tržištu je realizovala mnoge idejne projekte, kao i instalaciju kompletnih inovativnih know-how sistema u racionalizaciji preduzeća, komunikacionih tehnologija i celokupne logistike sa različitim rešenjima i dobavljačima iz sveta.

Dugogodišnji operativni rad koji obuhvata preko 220 analiziranih predmeta i dijagnostikovanja mnogih problema u logistici i radu, čini našu kompaniju posebnom na tržištu i u pristupu, sa idejom da se startuje sa prvom zaradom-uštedom kroz što veću racionalizaciju dodatnih troškova, a zatim daljim pristupom kroz dijagnostiku, gde se mogu racionalizovati troškovi. Spisak naših referenci je značajan: ’’HEINEKEN SRBIJA’’, ’’COCA-COLA HBC’’, ’’PINOLES’’, ’’SILBO’’, ’’KNJAZ MILOŠ’’, ’’BALL-PACKAGING’’,’’YUGOIMPORT’’, ’’GP NAPRED’’, ’’AD IMLEK PADINSKA SKELA-MLEKARA SUBOTICA’’, ’’AD NIS-GAZPROM NEFT‚‚ , ‚‚SOKO ŠTARK‚, , ‚‚ADOC REAL ESTATE‚‚ , ‚,STEPANOVIĆ&ŠIPKA‚‚ , ‚‚IVERGANO HELLAS‚‚ i mnogi drugi.

Nakon našeg višegodišnjeg rada, napravili smo i korak dalje, proširenjem aktivnosti kroz ekskluzivno partnerstvo sa kompanijom WIPRO iz Indije. Kompanija WIPRO spada u red vodećih IT kompanija u svetu sa impresivnim portfoliom uslugaiz IT i Inženjering oblasti, konsaltinga i Sistemintegracija. Uz tu saradnju našu ulogu na tržištu čini i dalje inovativno jedinstvenom u saradnji i ponudi.

Pustite naše inovativne IT logistika sistem servise da Vas zamene 24h i u REALNOM VREMENU, a mi ćemo Vam unaprediti i načiniti Vašu LOGISTIKU INTUITIVNIJOM I UŠTEDETI MNOGO NOVCA.

*Mogućnost zakazivanja puštanja scene od 19h do 02h
*Dostupnost 24h
Za preko 5 artikala, radimo besplatnu dijagnostiku postojećeg stanja i vršimo celokupan svetlo-tehnički projekat, budućeg stanja.
*Servisiramo i repariramo sve tipove stare rasvete i unapređujemo na LED izvore stara kućišta..